Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το PABL


    Με τους 2 τελικούς έπεσε η αυλαία του PABL (Paros Antiparos Basketball League) για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

     Οι CHICAGO BULLS νίκησαν την ομάδα του ΝΗΡΕΑ με 54-49, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, και ενώ βρέθηκαν να χάνουν μέχρι και με 17 πόντους διαφορά.        

  Οι «Ταύροι» ξεκίνησαν πολύ χαλαρά και άρχισαν να κυνηγάνε τον ΝΗΡΕΑ από νωρίς. Οι «Ναουσαίοι» με αρκετή φρεσκάδα έτρεξαν πολύ και έδιναν την εντύπωση ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για αυτούς.

     Ομως η ομάδα του κόουτς «Τρυφ» δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Με μια τρομερή αντεπίθεση κατάφερε και γύρισε το ματς παίρνοντας τη νίκη και την 3η θέση.






















































 ---ο---

Στον μεγάλο τελικό , έγινε κυριολεκτικά μάχη. Το «φαβορί» Drink Team μπήκε νωχελικά στο παιχνίδι και έδωσε το δικαίωμα στους Anorymous να περάσουν μπροστά στο σκορ μέχρι και 16 πόντους. Και εκεί που όλοι πίστευαν ότι όλα πάνε καλά για τους Παρκιώτες, η Μαρπησέοι με ένα απλό αλλά πολύ γρήγορο μπάσκετ κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στο καλάθι.

Εκεί όμως φάνηκε ποιος το ήθελε περισσότερο. Η αστοχία τους και το όχι τόσο καθαρό μυαλό στοίχησαν στην Drink Team τον τελικό. Ενώ οι Anorymous με ένα σούπερ Βαρριά,  τον τούρμπο Γκούρο , τον Σπύρο τον βομβαρδιστή και την αρμάδα τους ποιο συγκεντρωμένοι κατάφεραν να «ξεμεθήσουν» τους Μαρπησαίους και να φτάσουν στη νίκη με 48-42 !!!!





















































































































Σχόλια