Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πάρου 20-2-2015


Γνωστοποιείται ότι την 20/02/2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, θα διενεργηθεί από την αρμόδια επιτροπή, δημόσια κλήρωση για τον ορισμό τακτικών και αναπληρωματικών μελών στην επιτροπή για την προσωρινή και οριστική παραλαβή των παρακάτω έργων του :
         




ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ


- Κατασκευή πεζόδρομου περιφερειακού δρόμου Παροικιάς
- Πλακόστρωση δρόμου πλησίον παιδικής χαράς Αγ. Νικολάου Αλυκής
- Αποσταστραγγιστικό έργο απορροής ομβρίων υδάτων από οικία εφημέριου Χ.
   Πετρόπουλου στα Μάρμαρα.
       - Επισκευή συντήρηση κλιμακοστασίου Λευκών.

Η κλήρωση για τον ορισμό των μελών, μεταξύ όλων εκείνων που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις συμμετοχής στα εν λόγω συλλογικά όργανα, θα γίνει με κάθε πρόσφορο και αξιόπιστο τρόπο
που διαθέτει η οικεία Υπηρεσία, όπως με χρήση Η/Υ ή με επιλογή συγκεκριμένου κλήρου.
Η κλήρωση θα είναι δημόσια και θα διεξαχθεί από τους κάτωθι:

α) ΣΙΦΝΑΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Σάββα, κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια την ΖΑΜΠΟΥΝΗ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ του Ιωάννη κλάδου ΔΕ1 Διοικητικών.

β) ΠΑΡΑΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Δημητρίου, κλάδου ΔΕ1, με αναπληρώτρια την ΚΑΡΟΥΣΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, κλάδου ΔΕ Διοικητικών.

γ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του Εμμανουήλ, κλάδου ΔΕ1 Διοικητικών, με αναπληρωτή τον ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του Γρηγορίου, κλάδου ΠΕ1 Διοικητικών

Η παρούσα ανακοίνωση να αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Πάρου www.paros.gr ή να τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

                         
   Η Προϊσταμένη
               της Δ/νσης  Διοικητικών Υπηρεσιών
       Σιφναίου Καλλιόπη
           

Σχόλια