Θύμα ένοπλης ληστείας ο Δήμαρχος Κηφισιάς

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε τα ξημερώματα ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένοπλοι δράστες μπήκαν στο σπίτι του και αφού έδεσαν τον ίδιο και την σύζυγό του, αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν. Το ζευγάρι έλυσε λίγη ώρα αργότερα ο ανήλικος γιός τους, ο οποίος είχε καταφέρει να περάσει απαρατήρητος απο τους ληστές.

Η ληστεία συνέβη γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι του κ. Θωμάκου, επί της οδού Αρεως 77 στην Κησιφιά, απο ανασφάλιστο παράθυρο του πρώτου ορόφου. Η οικογένεια κοιμόταν και οι ένοπλοι μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του ζεύγους και με την απειλή όπλου τους ακινητοποίησαν και τους έδεσαν. Στη συνέχεια έψαξαν το σπίτι, αφαίρεσαν μετρητά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας και κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς πρόβλημα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ανήλικος γιός του ζευγαριού, ο οποίος είχε κρυφτεί στο δωμάτιό του καθ' όλη την διάρκεια της ληστείας, έλυσε τους γονείς του και αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Σχόλια