Ελλαδα - Κοινωνία - Βαγγέλης Γιακουμάκης - Αγνοούμενος

Κραυγή αγωνίας για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του



«Αγνοείται! Βοηθήστε... Πρέπει να τον βρούμε!». Με τα λόγια αυτά φίλοι και συγγενείς του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη απευθύνουν σήμερα ακόμα μία έκκληση προς τους πολίτες να βοηθήσουν για να βρεθεί ο νεαρός που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου όταν εξαφανίστηκε από τη Σχολή Γαλακτοκομικής όπου σπουδάζει στα Ιωάννινα.
Οι κολλητοί του Βαγγέλη από την Κρήτη έσωσαν στη δημοσιότητα μέσω Facebook νέες φωτογραφίες του Βαγγέλη Γιακουμάκη προκειμένου οι πολίτες να έχουν πρόσφατη εικόνα του φοιτητή.
Οι φίλοι του 20χρονου έχουν δημιουργήσει σελίδα στο Facebook με το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ήδη 6.200 άνθρωποι έχουν γίνει μέλη της σελίδας δείχνοντας τη συμπαράστασή τους προς την οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο φοιτητής εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου. Τελευταία φορά εθεάθη το απόγευμα σε φούρνο στο κέντρο των Ιωαννίνων. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 20χρονου σπουδαστή και το μόνο που διαπίστωσαν ήταν η συχνή επικοινωνία τις προηγούμενες ημέρες με την οικογένειά του που βρίσκεται στην Κρήτη. Οι συγγενείς του περιγράφουν τον Βαγγέλη ως έναν ήσυχο και σεβαστικό φοιτητή, ο οποίος στο παρελθόν είχε δεχθεί ενοχλήσεις από συμφοιτητές τους.

ΠΗΓΗ : HUFF POST

Σχόλια