Ουγγρικός Τύπος: Κατσουράνης ο... Σπαρτιάτης


Ο Κώστας Κατσουράνης μονοπωλεί το ενδιαφέρον της μεγαλύτερης αθλητικής ουγγρικής εφημερίδας εν όψει του παιχνιδιού με την Ελλάδα




Η επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη στην εθνική ομάδα για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι η μεγάλη είδηση για τους Ούγγρους εν όψει του αποψινού ματς. Κρίνοντας μάλιστα από το πρωτοσέλιδο της μεγαλύτερης αθλητικής εφημερίδας, «Νemzeti Sport», οι Μαγυάροι των θεωρούν ως το μεγάλο αστέρι του
αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Σε αυτό, έχει τον έμπειρο μέσο με στολή Σπαρτιάτη, προκειμένου να ταιριάζει με τον τίτλο που έχει μπει, το οποίο δείχνει το πώς αντιμετωπίζουν στη Βουδαπέστη και γενικότερα σε όλη τη χώρα το παιχνίδι αυτό: «Μάχη».


Από εκεί και πέρα, στο εσωτερικό της έχει αφιερώσει ουκ ολίγες σελίδες για το κρίσιμο ματς αυτό. Φυσικά κεντρικό θέμα είναι οι δηλώσεις του Παλ Ντάρνταϊ από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, αλλά και αυτές του Ντάνιελ Τόζερ, ο οποίος τονίζει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για το μεγάλο αυτό ματς.
Το επόμενο δισέλιδο ουσιαστικά ασχολείται με ιστορικά στοιχεία από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ενώ συντάκτης της εφημερίδας ταξίδεψε στο ουγγρικό χωριό Μπελογιάννης, το οποίο πήρε το όνομά του από το ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Νίκο Μπελογιάννη που εκτελέστηκε το 1952 υπό την κατηγορία της κατασκοπίας.
Σε αυτό το μίνι αφιέρωμα μιλάνε διάφοροι Ελληνες που ζουν εκεί, αλλά και άνθρωποι της τοπικής ομάδας ΑΕΚ Μπελογιάννης.

Πηγή: gazzetta.gr


Σχόλια