Δεν υπήρξαν «κόκκινες γραμμές»

Τα λέει με FIFA και UEFA ο Κοντονής



Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με παράγοντες της FIFA και της UEFA, με τους οποίους θα συζητήσει για το αθλητικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή.

Εντός της ημέρας αναμένεται η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με παράγοντες της FIFA και της UEFA, με τους οποίους θα συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες για το αθλητικό νομοσχέδιο που πρόκειται να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή το προσεχές διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού θα συναντηθεί με τον διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών της FIFA, Τιερί Ρεζνά, ενώ θα έρθει και ο ομόλογός του της
UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, μαζί με δύο νομικούς, έναν από κάθε συνομοσπονδία.

Η άφιξη του κ. Θεοδωρίδη κρίνεται σημαντική, επειδή γνωρίζει τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και μπορεί να μεταφέρει όλες τις ενστάσεις που υπάρχουν στον κ. Κοντονή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για τα σημεία του νομοσχεδίου που μπορούν να προκαλούν πρόβλημα ή να υπάρχουν εντάσεις. Στη συνάντηση που είχε με την ΕΠΟ ο κ. Κοντονής δεν υπήρξαν «κόκκινες γραμμές», όπως για παράδειγμα στο θέμα των αθλητικών δικαστών, που έχουν συμφωνήσει.


Πάντως, ο υφυπουργός αθλητισμούς αναμένεται ακολουθήσει σκληρή στάση και δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω, παρότι είναι ορατός ο κίνδυνος να αποκλειστούν οι ελληνικοί σύλλογοι και οι εθνικές ομάδες, αν υπάρξουν σημεία που ενδεχομένως να ενοχλούν τη FIFA και την UEFA.

Σχόλια