Το παραεμπόριο και η αντιμετώπισή του σε Πάρο - Αντίπαρο




 Αγαπητοί συνάδελφοι, το τελευταίο διάστημα και στα νησιά μας Πάρο - Αντίπαρο το ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ αυξήθηκε σημαντικά παρά τους έντονους ελέγχους που έγιναν από την αστυνομία και το λιμεναρχείο.

Αρκετοί βρέθηκαν παράνομοι και εκδιώχθηκαν χωρίς βέβαια να είναι αρκετό αυτό.
Από την πλευρά του λιμεναρχείου στην πύλη εισόδου έγιναν κάποιοι έλεγχοι, αλλά δεν είχαν το αποτέλεσμα που θα έπρεπε. Κατανοούμε την έλλειψη από άνδρες και στα δύο σώματα και οι προσπάθειες αυτή τη χρονική στιγμή είναι δύσκολες και για αυτό τους ευχαριστούμε και ευελπιστούμε ότι μια συνεργασία των δυο σωμάτων μαζί με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου - Αντιπάρου θα είχε καλύτερα αποτελέσματα.
Είναι γεγονός πως η έλλειψη της δημοτικής αστυνομίας έχει δημιουργήσει προβλήματα στην διαδικασίες έλεγχου και καταστροφής των προϊόντων. Πιστεύουμε ότι η τοποθέτηση των πρώην δημοτικών αστυνόμων στην αστυνομία θα δώσει λύσεις, αλλά το σημαντικό είναι ο έλεγχος στην πηγή, στους τροφοδότες των πλανόδιων δηλαδή.
Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι του έργου, αλλά αυτό θα αποδώσει και οφέλη στο Δημόσιο.
Παρακαλούμε τα μέλη που εντοπίζουν ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ να καλούν στα τηλέφωνα του Α.Τ. ΠΑΡΟΥ 22840 23333 ή στο γραφείο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου 22840 22262.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου.


Ο πρόεδρος Αλιπράντης Απόστολος

Ο γεν. γραμματέας Κρητικός Ηλίας

Σχόλια