Εμείς... όλη η νέα γενιά της Πάρου... μαζί!! Αν ανήκεις κι εσύ... Απλά έλα!!


Τα αυτοκόλλητα είναι ένα παιχνίδι που έκαναν μεταξύ τους για να γνωριστούν!

Αντίκτυπος πρώτης εκδήλωσης νεολαίας Πάρου στην Αθήνα
«Γνωριμία και μετάδοση του μηνύματος»
(υπό την έμπνευση και την αιγίδα της ΟΠΑΣ)


Είναι γεγονός! Το 1o βήμα έγινε!

Το πρώτο βήμα έκαναν 50 νέοι της Πάρου προερχόμενοι από διάφορες γωνιές της Αθήνας για να έλθουν και να συσπειρωθούν στο φιλόξενο περιβάλλον της «Παριανής Στέγης».
          Και έτσι έγινε! Το Σάββατο 8 Μαρτίου η στέγη κατάφερε να στεγάσει τη νεανική τους φρεσκάδα, τον ενθουσιασμό και την αναζήτησή τους για περίπου 5 ώρες.
Οι πόρτες άνοιξαν στις 17:30 και οι νέοι άρχισαν να εισρέουν. Μικρότεροι, μεγαλύτεροι, γνωστοί από τα παλιά, γνωστοί από σήμερα και στο εξής. Και το
ζητούμενο, που είναι οι γνωστοί αυτοί να γίνουν φίλοι, έχει περάσει στο 1ο στάδιο εκπλήρωσής του βαδίζοντας ήδη προς το δεύτερο, εκείνο όπου οι φίλοι συνειδητοποιούν πως «μαζί» μπορούν να κάνουν τόσα πολλά!
Τόσα πολλά για το μέλλον τους, το οποίο πράγματι είναι στα χέρια τους... όπως και το μέλλον του νησιού τους!
Το κλίμα ήταν τόσο ευχάριστο, που όλοι αφέθηκαν να τους παρασύρει. Ανέδυε όλες εκείνες τις ελπίδες, που πηγάζουν αναπόφευκτα κάθε φορά που νέοι άνθρωποι βρίσκονται μαζί! Οπως επίσης και εκείνη τη συγκίνηση του ταιριάσματος των αναμνήσεων, των σκέψεων, της διάθεσης.
Η Ομάδα Πρωτοβουλίας, που έχει φτιαχτεί  με  σκοπό να συνδιαμορφώσει και  να θέσει σε εφαρμογή την πραγματοποίηση ενός οράματος για τη νεολαία, ήταν εκεί! Μερικοί εξ αυτών ήταν και οι οργανωτές της εκδήλωσης.
Ελαβαν λοιπόν τον λόγο... σκορπώντας το μήνυμα...
Και το μήνυμα διασκορπίστηκε στις ψυχές και στο μυαλό.
Το έχουν λάβει ήδη πολλοί από τους νέους μας! Και ξεκινάει να διαδίδεται από στόμα σε στόμα και από μέσο σε μέσο...

                          Και ξεκινάμε! Και είμαστε εδώ τώρα!

 Παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας! Διαμορφώνουμε τις συνθήκες και δεν ακολουθούμε απλά!

 Εδώ κάτι πραγματικά ξεχωριστό και σπουδαίο πάει να γίνει!

Εμείς... όλη η νέα γενιά της Πάρου... μαζί!!
Αν ανήκεις κι εσύ... Απλά έλα!!

** Το ηλεκτρονικό μέσο επικοινωνίας  και επαφής της ομάδα μας στο facebook: «Εγώ GrouΠάρο! Εσύ;»  <-- Βρες μας και μείνε συντονισμένος και συντονισμένη!

Ομάδα Πρωτοβουλίας:

Στέλλα Μαύρη, Ελιζαμπέτα Σκιαδά, Πάνος Παπαδόπουλος, Ιφιγένεια Ροδοπούλου, Δήμητρα Τσιγώνια, Αντώνης Περάκης, Μαριαρίνα Μπουκίου, Εφη Βλαχογιάννη, Ελευθερία Σαρρή, Πέτρος Ραγκούσης, Αργυρώ Μαϊτού, Νίκος Πατινιώτης, Γιάννης Σκιαδάς.  

Σχόλια