PABL: Αντίπαρος - Anorymous 42 - 56

«What is love? Love is playing every game as if it's your last!»

 Michael Jordan






ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ - ANORYMOUS 
                                 42                   56

Το ματς ξεκίνησε με καλούς οιωνούς. Το γρήγορο και έξυπνο μπάσκετ από τις δύο ομάδες κράτησε το ενδιαφέρον τον φιλάθλων στα ύψη. Οι καλαθομηχανές της Αντιπάρου σκόραραν ακατάπαυστα, το ίδιο και οι παίκτες των Ανώριμων. Διασταυρωμένα πυρά στα δύο καλάθια με την Αντίπαρο ελαφρώς καλύτερη για περίπου 13 λεπτά. Αλλά, εμφανίστηκε πάλι ο χειρότερος εχθρός των Αντιπαριωτών και εγκαταστάθηκε για τα καλά. Ποιος εχθρός; Μα, φυσικά η κούραση... Η ομάδα της Αντιπάρου τα έδωσε όλα. Σκόραρε, μάζεψε ριμπάουντ, έπαιξε φοβερή άμυνα, αλλά όλα αυτά έγιναν για 3 δεκάλεπτα. Στο 4ο κολλήσαμε. Ξεκίνησαν τα λάθη, οι βεβιασμένες προσπάθειες, οι αργές επιστροφές κ.λπ. Οχι ότι δεν ήθελαν, απλά «ξεφούσκωσαν»...  






Και φυσικά οι γείτονες δεν είναι μια ομάδα που συγχωρεί. Χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα στο τέλος πήραν μια διαφορά ασφαλείας την οποία κράτησαν μέχρι το τέλος. Εκμεταλλευόμενοι την πτώση της απόδοσης των αντιπάλων τους έκαναν συντήρηση δυνάμεων στο 4ο δεκάλεπτο παίρνοντας μια δίκαιη νίκη.




Από την Αντίπαρο δεν υπήρχε κάποιος που ξεχώρισε. Απλά γιατί όλοι τα έδωσαν όλα. Ο Μπένος τα έβαζε, ο Γιάννης κατέβαζε, ο Loco έβαζε και μάζευε, ο Χρήστος ξύπνησε, ο Δεικτάς έσπρωχνε, ο Χόχλας και ο Αρτέμης έτρεχαν, μέχρι και ο κόουτς μπήκε στον αγώνα μήπως και καταφέρουν κάτι καλύτερο. Γενικώς υπήρχε μπασκετική ισότητα μέχρι το «πέσιμο».




Οι Anorymus από την άλλη είχαν έναν Γκούρο από τα παλιά. Σκόραρε, πήρε ριμπάουντ, έσπρωξε και επαλήθευσε την άποψή μας ότι είναι «πολυεργαλείο».   

Αξιοι συμπαραστάτες οι Σπανό, Τσαντάνης Εμ., Βάγγος, και φυσικά ο Τζόρνταν. Πολύ δεμένη ομάδα οι Anorymus, δείχνουν ικανοί για πολύ ψηλά.

Τη διαιτησία δεν την κρίνουμε αυστηρά κι αυτό γιατί ο κ. Κιουλάφας ήταν μόνος του. Βέβαια δεν μπορεί να μην αναφέρουμε ότι η Αντίπαρος είχε συμπληρώσει 5 φάουλ στο 4ο λεπτό του τέταρτου δεκαλέπτου, ενώ οι Anorymus είχαν μόνο ένα κι αυτό τους δόθηκε στο τέλος σχεδόν του δεκαλέπτου.



Σχόλια