Η Αντίπαρος θα φιλοξενήσει ιταλικό «press group»

Πρόταση της Τουριστικής Επιτροπής Αντιπάρου προς τους επαγγελματίες της Αντιπάρου

Ανάμεσα στις προτεραιότητές μας ως προς την εύρεση τρόπων για την πολυπόθητη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου συνεργαστήκαμε με την
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και από τις επαφές που προέκυψαν στην Εκθεση του Μιλάνου τον Φεβρουάριο, καταφέραμε να προσελκύσουμε μια ομάδα δημοσιογράφων/φωτογράφων επώνυμων ΜΜΕ του ιταλικού και διεθνούς Τύπου και οργανισμών που θα προβάλλουν το νησί μας, με κύριο στόχο την ανάπτυξη και προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, ώστε να προταθεί η Αντίπαρος ως νέος προορισμός στον τουριστικό χάρτη.

Το «press group» θα αποτελείται από 10 άτομα με τα παρακάτω αντιπροσωπευτικά ενδιαφέροντα:

1. - La Gazzetta di Parma - culture and beaches

2. - Weekly magazine Confidenze e DOVE - trips for families and young generations

3. - Dentro casa - Design hotels and houses

4. - 24ore news.it, vinoecibo.it - Food and drinks

5. - Ecoturismonline.it - Ecoturism

6. - Il Mondo in tasca.it - Culture and history

7. - gambero rosso And bimbi in viaggio.com

8. - UNESCO book 2016, on the Cyclades Islands's inclusion in the World Heritage Site

Σκοπεύουμε και θα θέλαμε να προβάλλουμε στους καλεσμένους μας την αυθεντική αντιπαριώτικη φιλοξενία, εκτός από τα μοναδικά μας αξιοθέατα και το πανέμορφο νησί μας. Χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων για να προβάλλουμε την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τη ζωντάνια του λιμανιού, την κίνηση του παραδοσιακού οικισμού, τις γεύσεις του τόπου μας, σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες των κατοίκων.

Η επίσκεψη των δημοσιογράφων θα γίνει το πρωί της 8ης (ημέρα Παρασκευή) και 9ης Μαΐου (ημέρα Σάββατο) και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δίνουμε την ευκαιρία σε όλους τους επιχειρηματίες καταλυμάτων, εστιατορίων, καφέ, bar, λαϊκής τέχνης κ.λπ. να έρθουν σε επαφή μαζί μας για να προσφέρουν στους καλεσμένους τη φιλοξενία τους και να γίνουν οι πρεσβευτές της Αντιπάρου.

Παρακαλούμε έως τη Δευτέρα 3 Μαΐου να δηλώστε τη συμμετοχή σας για προσφορά διαμονής δωματίου (μονόκλινο/δίκλινο) και οτιδήποτε άλλο στα τηλ.: 6979616637, 6946101318, ή στο e-mail: antiparostourism@gmail.com.

Με εκτίμηση


Η Τουριστική Επιτροπή

Σχόλια