Δήμος Αντιπάρου: Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ώρα 18:00 



Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 3η του μηνός Ιουλίου του έτους 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εγκριση συμμετοχής του Δήμου Αντιπάρου στο πλαίσιο ορισμού Κοινωνικής Σύμπραξης των Περιφερειακών Ενοτήτων Ανδρου, Θήρας, Κέας-Κύθνου, Μήλου, Νάξου, Πάρου, Σύρου, Τήνου, Σίφνου και λοιπών άμεσων ενεργειών για το πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

2. Χωροθέτηση έδρασης τριών τουαλετών στον χώρο του λιμανιού.

3. Ενημέρωση σχετικά με τις συνομιλίες μεταξύ του Δήμου Αντιπάρου και εκπροσώπου της οικογένειας Α. Κοντογιώργου, αναφορικά με τη δωρεά πολιτιστικών αντικειμένων. Εξουσιοδότηση δημάρχου για υπογραφή των σχετικών πράξεων και αποδοχή δωρεάς.

4. Αίτημα κα Τριανταφύλλου Ελένης για ολοκλήρωση του έργου «διευθέτηση ομβρίων στην είσοδο του οικισμού». Συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης.

5. Συζήτηση προτάσεων Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου Αντιπάρου και λήψη σχετικής απόφασης.

6. Αιτήματα Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού.

7. Αίτημα κα Τσουκλίδη Σοφίας για διοργάνωση τουρνουά μπιτς βόλλεϊ στην παραλία του Σωρού.

8. Λοιπά αιτήματα πολιτών.
 




Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου




Σωτήριος Σκούρτης



Posted via Blogaway

Σχόλια