Α.Ο. ΠΑΡΟΥ Κλασικός Αθλητισμός: Γιατί μπορεί στις Κυκλάδες η θάλασσα να μας χωρίζει... αλλά ο στίβος μας ενώνει!


 Με επιτυχία διεξήχθη ο Β' Αναπτυξιακός Αγώνας Στίβου Νέων Αθλητών στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων με τον Α.Ο. Πάρου, με τη συμμετοχή 65 αθλητών και αθλητριών!!!



Οι μικροί αθλητές από τον Α.Ο. Πάρου, τον Α.Ο. Μυκόνου, τον Ναξιακό και τον Α.Ο. Ηφαίστου χάρισαν σε όσους ήταν στο στάδιο μοναδικές στιγμές και απέδειξαν ότι η καρδιά του κλασικού αθλητισμού χτυπά δυνατά στις Κυκλάδες στις μικρές ηλικίες!

Ενα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σε με ήθος, δυναμισμό μα και πολύ χαρά και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αφήνοντας πολλές ελπίδες για το μέλλον του στίβου στις Κυκλάδες!

Ευχαριστούμε πολύ τα «μεγάλα» παιδιά που μας βοήθησαν για την επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων. Τη Δρακάκη Ιωάννα που ανέλαβε το δύσκολο έργο της Γραμματείας των αγώνων, τον Ανδρέα Ραγκούση, Νίκο Τσιγκελίδη, Ευθύμη Τσιρώνη, και τον Γιώργο Ζάννο - αθλητές και συνάδελφοι γυμναστές- που ανέλαβαν το δύσκολο έργο των κριτών, τη Γεωργία Σπανοπούλου που βοήθησε στη Γραμματεία και πρόσφερε νερά και φρούτα για τους μικρούς αθλητές και τέλος τους προπονητές των συλλόγων που όπως κάθε φορά όχι μόνο τελούν χρέη κριτών, αλλά εμψυχώνουν και βοηθούν όλους τους αθλητές κατά τη διάρκεια των αγώνων!!



Γιατί μπορεί στις Κυκλάδες η θάλασσα να μας χωρίζει... αλλά ο στίβος μας ενώνει!















Σχόλια