Εντοπισμός και πάταξη του παραεμπορίου στην Πάρο

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 
ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μαζί με την οικονομική κρίση και την πτώση της αγοράς που βιώνουμε καθημερινά, ένα επιπλέον σημαντικό ζήτημα προέκυψε εδώ και χρόνια,
το παραεμπόριο. Ηδη ξεκίνησε η μαζική προσέλευση των αθίγγανων στο νησί μας και καλούμαστε όλοι οι φορείς και οι επαγγελματίες να το προστατέψουμε.

Από την Παρασκευή 05/06 που συζητήθηκε το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου έγιναν οι πρώτες συστάσεις και ενέργειες.


Δήμος, Αστυνομία, Λιμεναρχείο και Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος συντονισμένα προσπαθούμε να περιορίσουμε την έκταση του προβλήματος. Ελεγχοι που διεξήχθησαν στη Νάουσα, το Σάββατο 06/06 και την Τρίτη 09/06 στην Παροικιά οδήγησαν στην εκδίωξη μεγάλου αριθμού αθίγγανων.


Παράλληλα, παρατηρείται η διακίνηση ακατάλληλων προϊόντων (τρόφιμα-ελαιόλαδο,μέλι,τυριά) επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία, από πλανόδιους πωλητές. Εφιστούμε την προσοχή των πολιτών γι' αυτή την επικίνδυνη δραστηριότητα.

Μέχρι την επίτευξη του τελικού μας στόχου -τη μόνιμη λύση του προβλήματος- καλούνται όλοι οι συνάδελφοι οι οποίοι εντοπίζουν παραεμπόριο (αθίγγανοι και πλανόδιοι πωλητές) να επικοινωνήσουν με: Το Α.Τ. Πάρου στο τηλ. 22840-23333 ή τα γραφεία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου στο τηλ. 22840-22262.


Με ιδιαίτερη τιμή, για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου
         Ο πρόεδρος                  Ο γεν. γραμματέας        

Απόστολος Αλιπράντης           Ηλίας Κρητικός

Σχόλια

  1. Ναι, φύγανε απο το πάρκινγκ στις φυστικές και πήγανε στο πάρκινγκ του Ανάργυρου.
    Μπράβο!!
    Δεν μας λέτε και πως θα το λύσετε το πρόβλημα; Θα τους κάνετε νταντά;; Έχετε ΠΛΉΡΗ ΑΓΝΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου