Ανεξάρτητη δημόσια ραδιοτηλεόραση με πρόσβαση για όλους


Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ΕΡΤ θα ξαναπιάσει το νήμα που κόπηκε βίαια πριν 2 χρόνια, ως θύμα των δημοσιονομικών στόχων, χωρίς όμως τις πελατειακές σχέσεις και τις άλλες παθογένειες που της φόρτωναν επί δεκαετίες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και άλλες εξουσίες.

Η επαναλειτουργία της ελπίζουμε να μην αναλωθεί σε συμβολικό και μόνο επίπεδο, αλλά να αποτελέσει ουσιαστική μετάβαση σε μια ανεξάρτητη, δημόσια ραδιοτηλεόραση, όπου όλοι θα έχουν πρόσβαση και όλοι θα εκπροσωπούνται, σε αντίθεση με την έως τώρα κυριαρχία εκπροσώπησης των εκλογικών ποσοστών όσο αφορά την ενημέρωση και των μετρήσεων τηλεθέασης και του «star system» όσον αφορά τον πολιτισμό.

Επίσης παροτρύνουμε τη νέα διοίκηση να εμπιστευτεί τους εργαζομένους της ΕΡΤ ακόμη περισσότερο σε σχέση με το παρελθόν, μιας και έχουν αποδείξει εμπράκτως πως αποτελούν την ψυχή του οργανισμού και μπορούν να αναλάβουν στα χέρια τους τη λειτουργία του.

Ν.Μ.

Σχόλια

  1. και εσύ μακακα λαέ πλήρωνε τους 5000 κηφήνες 'ετσι για να ευχαριστηθούμε το "άσπρο" στην τηλεόραση το μαύρο στην ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου