Γιάννης Βρούτσης: Η αλήθεια των αριθμών είναι αμείλικτη...


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Ιωάννης Βρούτσης, με αφορμή τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ για τις ροές μισθωτής απασχόλησης μηνός Ιουνίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Τα πρόσφατα αποτελέσματα του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ μηνός Ιουνίου που είδαν το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτουν ότι οι πολιτικές του λαϊκισμού και της ασάφειας του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην κατακόρυφη μείωση των ροών της μισθωτής απασχόλησης και κατ’ επέκταση στην εκτόξευση της ανεργίας.

Πιο συγκεκριμένα η μείωση των ροών της μισθωτής απασχόλησης το μήνα Ιούνιο 2015 (-6.761) σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα του 2014 (8.590 άτομα) καταγράφει για πρώτη φορά πτώση και μάλιστα εντυπωσιακή κατά 44,04%!

Δυστυχώς, τα αρνητικά αυτά πρόδρομα σήματα που εκπέμπει η ΕΡΓΑΝΗ, φανερώνουν ότι ο εφιάλτης της μείωσης της μισθωτής απασχόλησης επιστρέφει δριμύτερος μετά τη θετική πορεία που παρουσίασε τα τελευταία 3 χρόνια.

Η αλήθεια των αριθμών είναι αμείλικτη και δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί πίσω από ψέματα και επικοινωνιακούς τακτικισμούς της κυβέρνησης.

Η αβεβαιότητα οδήγησε ξανά την οικονομία στην ύφεση και στα ελλείμματα με θύματα  εργαζόμενους και ανέργους».

Σχόλια