Ο κ. Κόκκινος ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στη δασική περιοχή μεταξύ Απολλώνων και Λαέρμων


- ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΕΡΜΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΑ

-  ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ


Ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στη δασική περιοχή μεταξύ Απολλώνων και Λαέρμων στις 23 και 24 Ιουλίου. Χάρη στη συλλογική προσπάθεια και ευθύνη αποσοβήθηκε μεγάλη οικολογική καταστροφή και δεν κινδύνεψαν περιουσίες και ανθρώπινες ζωές των μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού. 

Η καθοριστική παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η υποστήριξη από τις εναέριες δυνάμεις, η συμπαράσταση της Αστυνομίας και του Στρατού, η καλή συνεργασία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Δήμο της Ρόδου και η συγκινητική παρουσία εθελοντικών οργανώσεων έφερε το θετικό αποτέλεσμα της κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Στις κρίσιμες στιγμές για τον τόπο μας επιβάλλεται να υπάρξει επαγρύπνηση και κινητοποίηση όλων των πολιτών προκειμένου να διαφυλάξουμε τον δασικό πλούτο της χώρας, να αποτελέσουμε φραγμό και να ανατρέψουμε τα σχέδια των εμπρηστών που επιδιώκουν την καταστροφή και το χάος.


Σχόλια