Νέα του ΑΜΕΣ Μαρπησαϊκού


ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ
ΜΑΡΠΗΣΣΑ ΠΑΡΟΥ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
ΤΗΛ 22840-41224/43336 FAX: 2284043336




Το Δ.Σ. του ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση τη συνεργασία του με τον προπονητή Κεχαγιά Παναγιώτη, ο οποίος και αναλαμβάνει  το ανδρικό τμήμα του συλλόγου και την επίβλεψη στα τμήματα υποδομής.


Ο κύριος Κεχαγιάς Παναγιώτης έχει  αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες από τη Μακεδονία αλλά τα πρώτα του βήματα τα έκανε στη Γερμάνια όπου από πολύ μικρός εντάχτηκε στις ακαδημίες της  Αϊντραχτ Φρανκφούρτης μετά αγωνίστηκε σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες του ελληνικού πρωταθλήματος Α', Β', Γ', Δ' Εθνικής  και σε τοπικές κατηγορίες. Ενδεικτικά φόρεσε τις φανέλες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Λύκους, Αναγέννηση Χαλκηδόνας, Α.Σ. Ιωνικός Ιωνίας, Ολυμπιακός Λουδία.

Συνάντηση με τους καινούριους ποδοσφαιριστές είχε ο προπονητής όπου μέλη του Δ.Σ. τον παρουσίασαν και ορίστηκε η έναρξη της προετοιμασίας στις 25/08/2015 και ώρα 17:30 στο Δημοτικό γήπεδο Μαρμάρων.

Ευχόμαστε ολόψυχα  καλή επιτυχία στον καινούριο προπονητή και στην επανεκκίνηση του ανδρικού τμήματος έπειτα από τέσσερα χρόνια  αδράνειας.


Σχόλια